Apple

Alla väntar nu med spänning på nya modellen av iPhone som ryktas lanseras inom kort. Som vi skrivit tidigare så har Apples försäljning av iPhones minskat senaste året, vilket är ganska logiskt eftersom det inte släppts någon ny modell under denna tid.

Det ska bli spännande att se om Apple än en gång tar ledningen på marknaden för smartphones med den nya modellen av iPhone, eller om Android förblir ledaren.

iphone-4s

Det finns många som redan har en iPhone då det sålts mängder under åren de funnits på marknaden, och tillbehören och apparna till iPhone fortsätter utvecklas.

Nu för tiden kan man göra det mesta i sin iPhone, det finns en användbar app för allt. Det finns även oändligt med tillbehör. Bland annat olika typer av skydd för din iPhone, hållare, dekorationer och så vidare. Här har vi skrivit om de coolaste smartphonetillbehören.

Apples produkter är ju inte bara iPhones, utan det finns bland annat iPad’s och Mac-datorer också. iPad använder sig också av appar, och liknande tillbehör som finns för iPhone går att hitta till din iPad. Du kan även hitta iPad-skydd som samtidigt är ett ställ, så att du kan ställa upp din iPad som en skärm. Vissa har även tangentbord så att du kan använda din iPad som en liten dator.

Apples MacBook Air och MacBook Pro är dyrare än många bärbara PC, men som vi tidigare nämnt så tyder många undersökningar på att de håller längre.

För några år sedan var iPod väldigt inne, men nu har de flesta en musikspelare i sin mobil istället. iPod shuffle är en väldigt liten musikspelare som du kan fästa på dina kläder, och den är smidig om du ska ut på en springtur.

En fördel med Apples produkter enligt många, är den snygga designen och att de är användarvänliga och smidiga.