Coola smartphonetillbehör

Smartphone

Som vi tidigare skrivit om så expanderar smartphonemarknaden ständigt och antalet enheter som säljs ökar i ständig takt. Vi nämnde i samma artikel också att således så ökar försäljningen av tillbehör till smartphones. Vi listar här några av de coolaste och mest praktiska vi har testat.

Plånboks-case – Vi inleder förstås med en pryl som för många är helt ovärderlig. Det är ett plånboksfodral för din smartphone, i detta fall en Samsung Galaxy note 3. Dessa är oerhört bra att ha eftersom de både skyddar din telefon om du skulle råka tappa ned den, och dessutom fungerar den som en smart kreditkortshållare vilket innebär att du slipper bära med dig både plånbok och telefon. Kan låta lite överspelat, men du kan nog själv komma på situationer då det känns smidigt att bara ha en pryl att hålla reda på.

Trådlöst USB-minne – Problemet man har med Apples produkter att de genom iOS gör det omöjligt att ansluta ett externt usb-minne. Företaget Maxell har löst detta problem genom att ta fram ett minne som istället använder sig av trådlöst nätverk och därigenom så fungerar det att både skicka och ta emot filer mellan minnet och dina iOS-enheter. Det funkar även att strömma exempelvis film eller musik till flera enheter. Här ser du bild på produkten.

Flygrip smartphone holder – Har du någon gång suttit med din smartphone under en längre tid och spelat, surfat eller något annat, och plötsligt börjat känna att handen börjar bli krampaktig. Det blir helt enkelt jobbigt att hålla i telefonen i samma läge efter ett tag. Denna smarta pryl är en liten bygel som du fäster på din smartphone som du ser på bilden i länken och gör att det blir lättare att hålla telefonen i handen. Den fungerar även som ett bordsstöd.

Tidskriften har testat flera av de ovanstående prylarna samt en rad andra. Så för fler tips på tillbehör och gadgets så rekommenderar vi att ni tar en titt på deras test. Du hittar det här.